Rouwverwerking

Rouwverwerking Rhoon

Rouwverwerking

Kan jij steun gebruiken in jouw rouwproces?

Bij afscheid door overlijden van een dierbare kan je het gevoel hebben dat je de grond over je voeten verliest. Je hebt pijn in je hart en wordt wakker met een knoop in je maag. Het lijkt of de put van verdriet bodemloos is en het leven geen kleur meer heeft.

Het ‘normale’ leven gaat door voor anderen, maar niet voor jou. Je leven is niet meer zoals vroeger, je zekerheden vallen weg. Hierdoor kan je boos, verdrietig, wanhopig, eenzaam of onzeker worden. Je leven lijkt stil te staan.

Het verdriet kost ook lichamelijke energie. Je kan slechter slapen en je eetlust kan verminderd zijn. Dat is slopend en extra zwaar, vooral in deze periode.


Rouwverwerking

Begeleiding bij jouw rouwproces

Veel mensen vinden het moeilijk om met hun omgeving over het verlies van hun dierbare te praten. Je wilt ze niet belasten met jouw verdrietige verhaal. Het verlies van je dierbare een plekje geven blijkt moeilijker dan gedacht.

Ik kan je helpen als therapeut door stil te staan bij de zware gevoelens die het verlies oproept. Veel mensen heb ik al in een rouwproces mogen begeleiden.

Heb je ook ondersteuning nodig?
Maak een afspraak. Ik help je graag verder!

Ilse

Neem contact op


Therapie Rhoon Ervaringen van cliënten
Ilse is een hele fijne therapeut, die de tijd neemt om je met je hulpvraag te helpen ...
therapie rhoon Therapie Rhoon
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 3 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-nfg-rbcz
therapie rhoon Therapie Rhoon
Bakkerspark 16
3162 PG Rhoon
Top