Ervaringen van cliënten

Therapie Rhoon

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk gedeeld hebben. Zo krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Therapie Rhoon – Ilse

5 / 5 sterren –
“Ilse is een hele fijne therapeut, die de tijd neemt om je met je hulpvraag te helpen. Verschillende oefeningen die ik tijdens een sessie bij haar heb gedaan, hebben mij zeker geholpen. Er is een zware last van mijn schouder gevallen. Ik zit lekkerder in mijn vel.

Dit heeft ook effect gehad op mijn werk. Ik ga met veel meer plezier naar mijn werk en de sfeer in mijn groep is pos.veranderd omdat ik anders voor de groep sta. Ilse raadde mij ook een wake-up-light aan waardoor je relaxter wakker wordt. Ik merk dat ik daardoor ook een fijnere start heb van de ochtend.”
Therapie Rhoon – Ilse

5 / 5 sterren –
“Ik wil je bij deze nogmaals hartelijk bedanken voor je steun, inzichten, confrontaties en luisterend oor! Je hebt mij enorm geholpen weer dichter bij mezelf te komen en om positief in het leven te staan.”
Therapie Rhoon – Ilse

5 / 5 sterren –
“Lieve Ilse,

Graag wil ik je bedanken voor alle mooie, pittige en leerzame ervaringen die je me heb gegeven tijdens je sessies.

Je bent eerlijk en oprecht met een liefdevol warm hart. Je liefde om andere te helpen is tijdens elke sessie merkbaar. Ik wil je dan ook alle moois en goeds wensen en ga vooral zo door.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op
Meer over:

Therapeut Psycholoog

Therapie Rhoon

Ik ben Ilse, therapeut. In mijn praktijk Therapie Rhoon kun je terecht voor therapie en EMDR-therapie.

Ik ontvang mensen met allerlei klachten zoals angsten, burnout, depressie, pesten en rouwverking.

Therapie Rhoon >>


Therapie Rhoon Ervaringen van cliënten
Ilse is een hele fijne therapeut, die de tijd neemt om je met je hulpvraag te helpen ...
therapie rhoon Therapie Rhoon
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 3 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-nfg-rbcz
therapie rhoon Therapie Rhoon
Bakkerspark 16
3162 PG Rhoon
Top